“Jogsi mindenek előtt”

Kategória váltás

Érvényes 2014. május 31-ig.

Ha "A1" vagy "A2" kategóriáról szeretnél "A" kategóriára váltani, akkor elméleti tanfolyamot és KRESZ vizsgát NEM KELL tenned!

2012. január 1-től motor jogosítvány kategória váltást CSAK 1 ÉVEN BELÜL tudsz csinálni, feltéve, hogy időközben betöltöd a 21. éved!
Fontos, hogy sikeres forgalmi vizsgát kell tenned az 1 éven belül!
Ha már 1 évnél régebben van meg a kisebb kategóriás motor jogsid vagy annak megszerzésétől számított 1 éven belül nem töltöd be a 21. életéved, akkor meg kell csinálnod a rendes, motoros iskolánkban most akciós "A" kategóriás jogosítványt (teljes tanfolyam).

A beiratkozáshoz szükséges:
- 8 ált. vagy magasabb iskolai bizonyítvány másolata (INGYEN, helyben is elkészíthető, HA egy bizidet sem találod, hívj a teendők miatt)
- 1 db jogosítvány fénymásolat (INGYEN helyben is elkészíthető)
- tandíj első részlete, azaz 35.000 Ft

A jogosítvány kategória váltás áráról érdeklődj telefonon vagy emailben.                  Gyere, jelentkezz!

A motoros gyakorlás és vizsgák idejére az oktatómotort, bukósisakot és kesztyűt biztosítjuk. Ha saját motorral szeretnél gyakorolni és vizsgázni, további kedvezményt kaphatsz a tandíj árából.

motor jogsi

A korlátlan jogosítványt nálunk modern, injektoros, 2005, 2006, 2008-asYamaha FZ 600 N és Suzuki GSR 600 motorokon szerezheted meg. Ezek a mocik nagyon stabilak, könnyen kezelhetőek, állítható ülésmagasságúak, így alacsony termetűek is biztosan megülhetik, a Yamahák az azonos kategóriájú gépek közül a legfordulékonyabbak.
Képgaléria