“Jogsi mindenek előtt”

Motoros vezetéstechnikai tréning

Motoros vezetéstechnikai tréning NEM CSAK TANULÓINKNAK!

Motoros vezetéstechnika időpontok: -
Jelentkezz!


SAJÁT vagy BÉRELT MOTORRAL- motoros vezetéstechnika rendőrökkel

Motorozni nem veszélytelen. Bárhol, bármilyen úton is gurulsz. Mert lehet, nem vagy tisztában saját, ill. motorod képességeivel. A közlekedés többi résztvevője gyakran ugyanígy nincs tisztában az előbb említettekkel. Így bármikor pillanatok alatt alakulhatnak ki vészhelyzetek, amiket - még ha régóta motorozol is, pláne ha friss jogosítvánnyal rendelkezel - lehet, nem tudsz időben felismerni és elkerülni.
Akár ezen okok miatt, akár csak azért, hogy megismerd és kitold saját ill. motorod képességeinek határait, mindenképpen érdemes részt venned egy motoros vezetéstechnikai tréningen. Mert egy balesetnél ha a mocid törik (a többiről meg ne is beszéljünk... ), az sokkal több pénzbe és idegeskedésbe kerül.

A vezetéstechnikai oktatásra akár kezdő motorosként is jelentkezhetsz, lényeg, hogy a motor kezelése ne okozzon már gondot.
Gyere és tanulj az Európa szinten elismert motoros rendőr oktatóktól! A legtöbbet Tőlük kaphatod!


Tudnivalók a motoros vezetéstechnikai tréningről

Motor jogosítvány nélkül is!
A 2 napos hétvégi vezetéstechnikai tréning az ORFK motoros rendőr oktatóinak irányításával zajlik, akik a motoros rendőrök vezetéstechnikai képzésével és továbbképzésével foglalkoznak. Mindegyikük rendelkezik ORFK vezető oktatói minősítéssel, a német BNW Motorrad által kiadott oklevéllel, valamint megfelelő szakmai hátérrel és rutinnal, vagyis itt VALÓBAN (nemzetközi szinten elismert) PROFIKTÓL tanulhatsz!
A képzések szombat-vasárnap 8:00-tól 16:00-ig tartanak min. 6, max. 20 fővel, hogy a 4 oktatótól készségszinten tudd elsajátítani a tudatosabb közlekedéshez szükséges technikákat.
Helyszín: Budapest, Dunakeszi

A tréning ára saját motorral most csak 25.000 Ft
(kétnapi ebéddel és egy "apró" ajándékkal együtt).


Motorbérlés a helyszínen 8.000 Ft/nap.
Bérelhető motorok: Suzuki, Yamaha
Szeretnél olyan jól és biztonságosan motorozni, magabiztosan kezelni a saját géped, mint a motoros rendőrök a BMW-iket? Akkor gyere és tanulj Tőlük! :) Az első nap végén tuti ott akarsz lenni a másodikon is!

NEM CSAK NAGYMOTOROSOKNAK!
Robogós vagy? Te is részt vehetsz a tréningen. Ezután az Ősök talán nyugodtabban engednek ki az autók közé.

Jelentkezni itt tudsz.


A vezetéstechnikai tréning célja és felépítése

A motoros tréningen NEM a térdvédő koptató pályamotorozást fogod megtanulni - azzal hidd el, nem sokra mész a városi forgalomban -, hanem a közúti közlekedésben való tudatosabb, biztonságosabb részvételt. A balesetek többsége emberi tényezőre vezethető vissza, ezért fontos a motoros rutin megszerzése. Itt megismerheted a motor(od) technikai adottságait, egyúttal fejlesztheted saját képességeidet, motorkezelési technikádat is - nem is gondolnád, mi mindent lehet megcsinálni a feneked alatt duruzsoló géppel. :)
Mit kaphatsz a vezetéstechnikai képzésen? Teljesebb tudást, magabiztosságot, a motor kezelésében nagyfokú gyakorlatot, egy nagyon tanulságos és minőségi tanfolyamot, egy jó csapatot ÉS ...
... talán egy kis izomlázat is . :)
A 2 napos motoros vezetéstechnikai tréning után az utcai motorozásban előforduló váratlan szituációkat rutinosabban, gyorsabban, biztonságosabban tudod majd megoldani.

A tematikusan felépített biztonságtechnikai oktatás egymásra épülő szintjeit sorban tudod a 2 nap alatt elsajátítani. A motorkezelési technikák elméleti részét a gyakorlás során (manőverezési, szlalom, kikerülési, egyensúlyi gyakorlatok, extrém és vészhelyzetek, fékezési technikák elsajátítása) veszitek át.